4-daagse motorrit Duitsland

Plaats gevonden op: 
donderdag, 13 september, 2018

Donderdagmorgen

was het dan weer zover.. het 4-daagse uitje met de mannen/vrouwen van de MAC.

Koffers aan de motor, helm op en gaan..

Om 8 uur verzamelen bij het stuurhuis, waar de koffie en thee klaar staat, keurig verzorgd door Bertus. Gezellig met z’n alleen even een bakkie doen om daarna om half 9 per groep te vertrekken. Ook Ellen kwam nog even langs om ons uit te zwaaien. De ochtend begon fris maar op een paar druppels na een prachtige dag. We zijn binnendoor gereden via Winterswijk richting Duitsland. Tussen de middag hadden we een prima döner tentje gevonden waar iedereen zich te goed deed aan een heerlijk broodje döner. De één een klein broodje, de ander een XXL en met XXL bedoel ik dan ook echt een XXL. Poeh, daar konden we wel even mee vooruit! Na de bijna 400 km kwam motorhotel Gus steeds dichterbij. Het was een prachtige 1e dag, maar ik was blij dat ik af mocht stappen. Wat werden we hartelijk ontvangen door Gerben & Susan en wat hebben ze een prachtig hotel en .. heerlijk eten.

Na het eten lekker een bak koffie en daarna natuurlijk nog even aan de wijn of het bier! Om 10 uur was het voor mij wel klaar en tijd om m’n kamer op te zoeken. In de verte hoorde ik een boel gelach en geklets.. ja ja die mannen kunnen er ook wel wat van hoor!!

Wat een heerlijke 1e dag!

Vrijdagochtend

stond er een goed ontbijt klaar en de gebakken eieren van Gerben gingen er bij iedereen goed in. Klaar voor de 2e dag! Wat een prachtige route, veel bochten en mooie vergezichten en altijd leuk…. de tussenstops. Even de benen strekken en met drop en stroopwafels tegen 17:30 weer bij ons hotel waar we aanschoven voor een heerlijke pasta salade maaltijd en .. wederom een heerlijk toetje.

Zaterdagmorgen

voor vertrek een groepsfoto gemaakt want Henk en Marian gaan na de lunch weer richting Holten. Na de nodige foto’s is het tijd voor groep 1 om weer op pad te gaan. Gisteren gingen we richting het zuiden, vandaag dus de andere kant op! Opnieuw een prachtige dag, de Moezel hebben we van alle kanten goed kunnen bekijken en onze voorrijder wist natuurlijk precies op welke plekken we moesten stoppen om de mooiste plaatsten te schieten en in Cochem hadden we echt een A-locatie restaurant en genoten van een heerlijke goulash soep onder de druiventrossen. Ook vandaag weer de nodige kilometers gemaakt en dan is het heerlijk om je hotel weer te zien. Even een douche pakken, dan lekker een drankje doen (of meer..). De laatste avond alweer, de barbecue aan en wat was het gezellig in de bar.. Maar aan al het goede komt een eind..

Zondagmorgen

na een goed ontbijt maken we ons klaar voor de terugreis. Nog 1 keer samen koffie en lunchen en dan vanaf Venlo de snelweg op. Als je dan eenmaal je stalletje ruikt… wil je nog maar 1 ding en dat is doorrijden! Fijn is het dan dat iedereen weer heelhuids is thuisgekomen!

Beste motorvrienden & vriendinnen, ik heb genoten van dit prachtige & gezellige weekend!

Bertus en Anton, bedankt voor jullie goede organisatie!

Marjet Pieffers

Ps (het mooie van die kleine koffers is, dat je als je thuis bent, je koffer zo weer is uitgepakt)

Back to Top