Najaarsrit

Najaarsrit

Datum: 
08/10/2017 - 10:30
Organizerende Afdeling: 
Klassieke Auto's

Beste oldtimer MAC leden en bezitters van een klassieker,

Hierbij nodigen we jullie uit voor de jaarlijkse najaarsrit d.d. zondag 8 oktober. Jullie worden om half elf uitgenodigd in het Stuurhuus, Beusebergerweg 37 in Holten om voor vertrek eerst nog even samen een kop koffie te drinken en je  in te schrijven.

Na de briefing voor de laatste info vertrekken we rond 11.00 uur.  Uitzetters van deze tocht ( zo’n 125 km.) zijn Ab Eggink en Frans Edelijn. Helaas is Frans op zondag 8 oktober zelf verhinderd.

Tijdens de rit moet een keer gebruik worden gemaakt van een pontje om de IJssel over te steken.

Enkele kilometers voor de lunchpauze kan een bezoek worden gebracht aan het Ford A automuseum Tullekensmolen, Tullekensmolenweg 39, 7361 EN Beekbergen. De entree bedraagt € 2,50  p.p 

Halverwege de tocht is de lunchpauze bij eetcafe De Nieuwe Ruysch, Lierderstraat 73, 7364 Lieren. Hier kan aan zowel de voor als achterzijde van het eetcafe de auto worden geparkeerd.

Na de lunchpauze vervolgen we de route weer richting Holten. Het eindpunt is bij Hotel Restaurant Hoog Holten, Forthaarsweg 7, 7451 JS Holten.  Ter afsluiting van deze najaarsrit kan hier nog even worden nagebabbeld en voor wie dat wil een hapje worden gegeten.

Per equipe bedragen de kosten voor deze najaarsrit € 10, te betalen bij inschrijving.

(Niet leden betalen betalen € 12.)

Omdat het al weer de laatste rit is van 2017 hopen we op mooi weer en een grote deelname.

Back to Top