Oogstfeest Gescher

Oogstfeest Gescher

Datum: 
01/10/2017 - 09:45
Organizerende Afdeling: 
Klassieke Auto's

Beste clubgenoten,

Je zou het niet zeggen, maar de zomer is voorbij. Tijd om de oogst van het land te halen en te genieten  van wat het afgelopen  seizoen heeft voortgebracht.

In Gescher (D) wordt dit uitgebreid gevierd. De dorpskern is omgetoverd tot een grote markt. Speciaal aanbevolen is het Landbrot dat op ambachtelijke wijze door vrijwilligers in een steenoven gebakken wordt. Verder valt er van alles te proeven en te bewonderen wat tijdens de zomer gegroeid of gemaakt is.
De plaatselijke bedrijven zijn ook goed vertegenwoordigd met het beste wat ze te bieden hebben.

Aanstaande zondag 1 oktober kunnen we dat met de club meemaken.
Zoals bij de meesten bekend, wonen onze clubleden Dinie en Jan van Ditshuizen in Gescher. Jan gaat voor ons parkeerplekken regelen en Dinie gaat een overheerlijke soep voor ons maken. We verzamelen ons vanaf 9.45 uur bij 't Stuurhuus en vertrekken om 10 uur. Na een rit van ca. 1 uur over binnenwegen arriveren we in Gescher.
In verband met de voorbereiding (aantal parkeerplaatsen en soep) is het wel fijn als je aangeeft of je mee wilt rijden en met hoeveel personen. Graag uiterlijk 30 september aanmelden door deze email te beantwoorden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Wij hopen er samen met jullie een mooie dag van te maken.

 

Back to Top