Toertocht Klassieke Motoren

Plaats gevonden op: 
zondag, 19 april, 2015

Als u dit leest zijn er alweer diverse  ritten verreden met onze klassieke motoren. Op 19 april kwamen diverse M.A.C. leden met hun motoren bij het stuurhuis bijeen om een mooie toertocht van 50 kilometer te rijden, uitgezet door Jan Veldthuis en Nico de Waard. Altijd weten ze wel weer weggetjes te vinden waar  je eigenlijk nooit komt. Deze keer ging  het richting Dijkerhoek, Colmscate, Bathmen, Wijhe, Raalte en binnendoor via Heeten weer terug naar Holten. Op zichzelf niet zo ver weg maar wel  weggetjes waar je nooit heen zult rijden.        De conditie van de oude motoren en dito berijders was voor de eerste rit van het jaar prima in orde zodat de bezemwagen van Dinie en Henk Rensen niet in actie hoefde te komen.

Daarna volgde de avondrit op 6 Mei uitgezet door Nico de Waard. Nu ging de rit richting het HogeHexel, Nijverdal, Zuna, Wierden onder de weg door naar Enter en via het Schwartswaldt terug naar Holten. Een leuke toertocht  voor een avondrit van 50 km.

Op Zondag  31 Mei werd de voorjaarsrit verreden en als we terugkeken naar de zaterdag kon het wel eens een mooie dag worden, maar helaas overal ten lande veel regen maar niet in Holten. Zodoende was de deelname gering en kwamen er maar een twintig motoren met hun berijders aan de start waarvan de helft van onze eigen vereniging maar niet getreurd. Ab Vukkink en Jan Reilink hadden er een mooie toerrit van gemaakt waar een ieder vol lof over was. De tussenstop was in Heeten bij Cafe De Molenhoek, waar alles goed geregeld was. Eerst  allemaal aan de koffie daarna de heerlijke soep en toen kon je nog kiezen of een uitsmijter of een bal gehakt met patat allemaal prima voor elkaar. Daarna ging de rit weer verder via Luttenberg, Haarle en Holten. AL met al een mooie toertocht en redelijk goed weer waar een ieder van genoten heeft. Uitzetters voorrijders en mensen van de bezemwagen alsnog bedankt. 

Back to Top