Verslag toerrit Rosmalen

Plaats gevonden op: 
zondag, 25 maart, 2012
GPS bestand: 

Het doel van deze dagrit was de seizoensopening voor toerrijders van de KNMV in het voormalige Autotron te Rosmalen. Daar het niet van te voren bekend was hoe lang we in Rosmalen zouden verblijven had uitzetter Tiger Willy voor twee terug routes gezorgd.

Op de eerste dag van de zomertijd bleek het nog erg fris te zijn om 9.00 uur bij het vertrek richting Rosmalen. Dat neemt niet weg dat er 13 motoren, 10 X MAC en 3X toerenteller Albergen, met 2 passagiers, totaal dus 15 peronen, van start gingen. Via de A1, A50, A12 en A50 tot afslag Druten over de snelweg. Vanaf hier binnendoor naar Rosmalen. We arriveren exact om 11 uur in Rosmalen waar ook het zonnetje doorbreekt.

Na een “bakkie pleur” en een wandeling over het terrein in Rosmalen besluiten we om 12.15 uur te vertrekken voor de lange route. Het KNMV evenement valt ons erg tegen, enkele standjes en een behendigheidsparcours. Daar ben je gauw uitgekeken.

De terugreis gaat even over de A59 en A50 tot Wijchen. Na in Wijchen getankt te hebben gaat de reis binnendoor langs de Maas onderlangs Nijmegen richting Groesbeek. Van hier uit gaat het Duitsland in. We eten een hap(je) in Kranenburg en gaan via Kleef en Emmerich richting Achterhoek. We blijven de Duits/Nederlandse grens aan beide kanten volgen tot Haaksbergen. Vanaf hier gaan we over de grote weg terug naar Holten om daar om 17.45 te arriveren.

Al met al een mooie dag van huis.

WV260312 

Back to Top