Zomeravondrit 26 augustus

Organizerende Afdeling: 
Klassieke Auto's

Net als vorig jaar, maar nu MET Herman Wanschers, gaat Jan Lichtenberg de zomeravondrit verzorgen. Bij veel deelnemers van 2016 is de mooie rit met een bezoek aan de zompwerf in Enter en het lekkere buffet als een plezierige herinnering blijven hangen.

Evenals in 2016 verzamelen we ons voor het begin van de rit in Jan Ligtenberg zijn illustere jachthut waar het gonst van de sterke verhalen en heroïsche reizen.  

We verzamelen ons vanaf 18.00 uur bij de jachthut aan de Rijssensestraat 156, 7642 NN Wierden. Te bereiken door vanaf de rotonde bij Reggefiber in Rijssen de parallelweg richting Wierden te nemen. Kort NA Hofman Diergeneesmiddelen bevindt zich de inrit naar Jan zijn huis en jachthut. Na kort te hebben bijgepraat vertrekken we om ca. 18.45 voor een ritje in de omgeving die eindigt bij ‘t Stuurhuus in Holten waar een heerlijk buffet voor ons klaar staat.

Aan de rit kunnen alleen leden en hun passagiers deelnemen. Inschrijven is noodzakelijk ivm de voorbereidingen en kan tot en met 20 augustus.

Inschrijven kan uitsluitend door € 18,50 per persoon over te maken op rekening van onze penningmeester NL84RABO0105889563 t.n.v. MAC de Holterberg, Klassieke Auto’s onder vermelding van ZOMERAVONDRIT. 

Back to Top